Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 

Αλλαντικά » Λουκάνικα » ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ

Περιγραφή

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΧΟΙΡΟ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΛΑΝ ΑΚΡΟΚΩΛΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟ ΕΥΜΑΙΟ.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΚΙΛΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 150 ΜΕ 160. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΤΟ ΧΥΜΩΔΕΣ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 50% ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ Α-ΝΙΛΟΝΕΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ 3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Δεξί 4